SijaintiInari

AjankohtaAlkaa: 03.08.2018, klo 07.00
Päättyy: 10.08.2018, klo 20.00
KokoontumispaikkaSuomen Latu Kiilopää

Teemme viikon vaelluksen Urho Kekkosen kansallispuiston sydämeen. Lähtö Ylivieskasta pe 3.8. aamulla ja paluu seuraavan viikon perjantaina. Päivämatkojen pituus keskimäärin 10-15 km. Majoittuminen teltoissa ja yksi yö ollaan Luirojärvellä varaustuvassa. Retken hinta ladun jäsenille 85€ ja muille 105€, hintaan sisältyy menomatkalla ruoka, vaelluksella varaustupayö ja sauna, opastus ja karttakopio sekä palatessa ruoka ja sauna Kiilopäällä. Mukaan otetaan max 14 lähtijää. Ilmoittautuminen 22.6.2018 mennessä Sarille sarianelmi@gmail.com. Retken vetäjinä ovat Juha Kippola ja Sari Lehtola.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittautuminen Sarille sähköpostilla sarianelmi@gmail.com

Tapahtuman nimiVaellus UK-kansallispuistoon
Tapahtuman lajiVaellus
HaastavuusKeskivaativa
Osallistujat14
Ilmoittautuminen 22.06.2018 mennessä
Hinnoittelu85€/ladun jäsen
105€/ei jäsen

YhteyshenkilöSari Lehtola
Sähköpostisarianelmi@gmail.com

YLIVIESKAN LATU RY

Ylivieskan Latu on Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan alueilla toimiva aktiivinen yhdistys. Järjestämme retkiä ja tapahtumia mm. hiihto, lumikenkäily, patikointi, melonta, pyöräily, geokätköily, avantouinti, luontoretket ja perhetapahtumat.