SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 01.01.2020, klo 13.00
Päättyy: 01.01.2020, klo 15.00
KokoontumispaikkaKerttulan liikuntakeskus

Uuden vuoden päivänä 1.1.2020 kävellään YHDESSÄ Kerttulan liikuntakeskuksesta Pähkinämäen majalle ja takaisin. Majalla on tarjolla pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä mehua. Kahvista ja pullasta perimme pienen maksun. TERVETULOA! Aloita uusi vuosi liikkuen.

Tapahtuman nimiUudenvuoden päivän kävely Pähkinämäkeen
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2019 teemme yhteistyötä Sydänliiton kanssa Polulle sydämellä -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.