SijaintiKuusamo
OsoiteKitkantie 10, 93600 Kuusamo

AjankohtaAlkaa: 28.01.2018, klo 13.00
Päättyy: 11.03.2018, klo 00.00

Tavoitteena on tehdä 80 lumiukkoa tai –akkaa. Koska luvassa on pakkaskelejä, tarvitaan tekemiseen muotteja, joita rukanlatulaiset tekevät jo etukäteen torstaina ja perjantaina klo 12 alkaen. Muottien sisään tungetaan lunta, joka saa jäätyä yön yli ja on sitten veistettävissä haluttuun muotoon. Kampanja jatkuu 11.3. asti, joten aikaa lumiukkojen tekoon on toki myöhemminkin. Rukan Latu toivottaa kaikki tervetulleiksi talkoisiin sunnuntaina klo 13 alkaen. Mukaan kannattaa ottaa saha, pitkä puukko tai vastaava veistoa varten sekä sopivia tykötarpeita, esim. hiiliä, risuja, pipoja ja kaulaliinoja lumiukkojen somistamiseen. Yhdistys tarjoaa kuumaa mehua. Lisätietoja yhdistyksen facebook-sivulta sekä rukanlatu@gmail.com.

Tapahtuman nimiULKONAKUINLUMIUKKO - LUMIUKKOPUISTO KUUSAMOON
Tapahtuman lajiLumenveisto
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöRitva Niemeläinen
Sähköpostirukanlatu@gmail.com
Muokkaa Luo tapahtumakopio

Tapahtuman kopioinnilla voit luoda uuden, esim. toistuvan tapahtuman nykyisen tapahtuman tiedoilla.