SijaintiYlivieska

AjankohtaAlkaa: 06.10.2018, klo 15.00
Päättyy: 06.10.2018, klo 18.00
KokoontumispaikkaKekan maja

Otamme varaslähdön avantouintiin ja vietämme valtakunnallista talviuintikauden avausta Kekan majalla lauantaina 6.10. klo 15-18. Talviuintikausi avataan perinteisesti lokakuun toisena viikonloppuna. Talviuintipaikoille on mahdollisuus tulla tutustumaan ja kokeilemaan lajia. Suomen Ladun jäsenyhdistysten järjestämät tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Talviuinti virkistää mieltä, edistää fyysistä terveyttä ja tarjoaa mainiota seuraa. Kylmä kyyti on kivaa lämpimässä seurassa!

Tapahtuman nimiTalviuintikauden avajaiset
Tapahtuman lajiTalviuinti
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöLassi Hannula
Puhelinnumero044 793 8492

YLIVIESKAN LATU RY

Ylivieskan Latu on Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan alueilla toimiva aktiivinen yhdistys. Järjestämme retkiä ja tapahtumia mm. hiihto, lumikenkäily, patikointi, melonta, pyöräily, geokätköily, avantouinti, luontoretket ja perhetapahtumat.