SijaintiTurku

AjankohtaAlkaa: 26.01.2020, klo 16.30
Päättyy: 26.01.2020, klo 18.00
KokoontumispaikkaSaaronniemen Saukkojen sauna

Avannossa pulahtaminen on terveysliikuntalaji. Kylmässä vedessä verenpaine aluksi kokoaa, mutta perusverenpaineen on havaittu laskevan säännöllisen talviuinnin avulla. Saunamaksu on 5 euroa (käteisenä). Lisätietoja s-postilla armi.laamanen@gmail.com tai puh 040 072 1485 Armi.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ei erillistä ilmoittautumista.

Tapahtuman nimiTalvi-/kylmäuinti
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiAvovesiuinti
HaastavuusKeskivaativa
Hinnoittelu5 euroa käteisenä

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.