SijaintiJuankoski

AjankohtaAlkaa: 22.09.2019, klo 11.00
Päättyy: 22.09.2019, klo 16.30
KokoontumispaikkaAgrin hiekkakenttä Juankoski

Avoin ja maksauton tapahtuma kaikille (ei vaadi jäsenyyttä) . Toteutuakseen minimimäärä osallistujia 10-12, jolloin lähdetään 3 henkilöautolla (kilometrikorvaus). Mikäli porukkaa saadaan enemmän mukaan otamme bussikuljetuksen. Omat eväät eli juomaa, voileipää, makkarat tulille. Säänmukainen vaatetus. (Kuvat Anu Korhonen syyspatikalta Vaikkojoen rantaan muutama vuosi sitten)

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittaudu sähköpostiin anjairmeli.korh@luukku.com 10.9.2019 mennessä.

Tapahtuman nimiSyyspatikka Outokumpuun
Tapahtuman lajiPatikointi
HaastavuusKeskivaativa
Ilmoittautuminen 10.09.2019 mennessä

YhteyshenkilöAnja Korhonen
Sähköpostianjairmeli.korh@luukku.com
Puhelinnumero0504017027

JUANKOSKEN KUNTOILIJAT RY

Juankosken Kuntoilijat ry on vuonna 1972 perustettu Suomen Latu ry:n alainen paikallisyhdistys. Toimimme hiihdon, retkeilyn ja kaikenlaisen luonnossa tapahtuvan liikunnan edistämiseksi kotipaikkana Juankoski ja toimialueena koko Koillis-Savo. Toivomme kaikkien löytävän mielekkään tavan liikkua ja ulkoilla ihan kaikkina vuodenaikoina.