SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 27.10.2019, klo 11.30
Päättyy: 27.10.2019, klo 13.30
KokoontumispaikkaTikkurilan uusi tori

Tule viettämään talviaikaan siirtymisestä jäävä "ylimääräinen" tunti kävellen Tikkurilan lähimaastoissa. Mahdollisuus on valita kolme eripituista ohjattua kävelyreittiä oman kuntotason mukaan. Lähtö Tikkurilan uudelta torilta (Tikkurilanaukio 1). Ilmoittautuminen kävelyryhmiin klo 11.30, alkujumppa klo 11.45 ja lähtö klo 12. Paluu takaisin torille klo 13; juomatarjoilu. Liiku itsesi talviaikaan! Kaikkien kävelijöiden kesken arvotaan pieniä palkintoja. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vantaan Sydän, Vantaan Latu ja Polku, Vantaan Hengitysyhdistys ja Pääkaupunkiseudun diabetesyhdistyksen Vantaan alueosasto.

Tapahtuman nimiSydänkävely Tikkurilassa
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöHenna Ikonen
Sähköpostivantaa@sydan.fi
Puhelinnumero045 133 9117

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Vantaan Latu ry järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.