SijaintiUusikaupunki

AjankohtaAlkaa: 27.08.2019, klo 18.00
Päättyy: 27.08.2019, klo 19.00
KokoontumispaikkaMetsälehdon sauna Haimiossa

Suviuintiin kokoonnutaan tiistaisin Metsälehdon saunalle (Haimiontie 365). (Mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme erikseen.) Paikalle voi tulla klo 18 alk., jolloin aloitetaan saunan lämmitys. Kannattaa kuitenkin tulla klo 19 mennessä. Saunan lämpiämistä odotellessa voi grillata makkaraa (omat eväät) paitsi tiukennettujen tulentekokieltojen aikaan, tai vain nauttia luonnon läheisyydestä. Uimaranta on loivasti syvenevä, soveltuu myös lapsille ja lapsille voi varata leluja mukaan. Uimaan ja saunomaan ovat kaikki halukkaat tervetulleita, ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Tervetuloa mukaan kivaan joukkoon! Jos kuitenkin jäsenyys kiinnostaa, jäsenedut ym. löytyvät osoitteesta: https://www.suomenlatu.fi/jasenpalvelut/jasenedut.html.

Tapahtuman nimiSuviuintia Metsälehdossa tiistaisin!
Tapahtuman lajiLuontouinti
HaastavuusHelppo