SijaintiVihti
OsoiteKuikunläänintie 45, 02980 Vihti

AjankohtaAlkaa: 03.08.2019, klo 11.00
Päättyy: 03.08.2019, klo 00.00
KokoontumispaikkaKokoontuminen Vaakkoin ulkoilualueen parkkipaikalla (sorakuopan parkki Saarijärven pohjoispuolella

Vaakkoin ulkoilualueelle on laadittu 2,5 ja 4 kilometrin suunnistusradat. Tapahtuman alussa pidetään suunnistustaitojen kertaus, käydään läpi tärkeimmät karttamerkit, kerrataan suunnan ottaminen kompassilla. Jos osallistuja tarvitsee opastusta suunnistustaitoonsa, kierretään rata ohjaajan kanssa kävellen pienryhmässä opetellen suunnistuksen perusasioita. Mikäli osaa jo varmasti suunnistaa, voi mennä yksin tai omalla porukalla omaan tahtiin.

Tapahtuman nimiSuunnistus haltuun Vaakkoilla
Tapahtuman lajiSuunnistus

YhteyshenkilöMatti Niemelä
Sähköpostitoimisto@helsinginlatu.fi
Puhelinnumero0400 926 964

UUDENMAAN LATUALUE

Uudenmaan latualueeseen kuuluu 28 paikallisyhdistystä ja 2 tunturikerho. Aluetoiminnan tavoitteena on kanssakäymisen lisääminen sekä viestintä. Näiltä sivuilta löydät latualueen yhteyshenkilöt, julkiset asiakirjat ja yhteiset tapahtumat.