SijaintiSastamala

AjankohtaAlkaa: 11.11.2018, klo 16.00
Päättyy: 11.11.2018, klo 16.45
KokoontumispaikkaLiikuntakeskus Pinkki

Spinning -tunti pidetään Liikuntakeskus Pinkissä, Torikeskuksen pohjakerroksessa, Vammalan torin laidalla. Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, ei ennakkoilmoittautumista. Maksu käteisellä ohjaajalle. Ota mukaan: - pieni hikipyyhe - juomapullo, joka sopii pyörän pullotelineeseen - sisäkengät, mielellään sellaiset, joissa on jäykkä pohja - myös lukkokenkiä voi käyttää Satula on kapea ja kova, joten voit käyttää myös pyöräilyhousuja, joissa pehmuste Spinning on tehokas liikuntamuoto, joka polttaa runsaasti rasvaa ja kehittää hapenottokykyä.

Tapahtuman nimiSpinning sunnuntaisin
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiMuu
Osallistujat20
Hinnoittelu6,00/jäsen, kerta
10,00/ei jäsen, kerta

YhteyshenkilöMinna Mäkelä

VAMMALAN RETKEILIJÄT RY

Vammalan Retkeilijät on aktiivinen, ulkoilun ja retkeilyn parissa toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kaikenikäisten luonnossa olemista ja hyvää oloa.