SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 11.11.2019, klo 18.00
Päättyy: 11.11.2019, klo 20.00
KokoontumispaikkaKauppakeskus Lähde

Tule Sannan seuraksi sauvakävelypitkikselle! Tehdään reipas 10-12km lenkki, johon kuluu aikaa n.2h. Tavataan kauppakeskus Lähteen parkkipaikan vieressä olevan pienen kaarisillan luona. Lamppua ei tarvita; kävellään valaistuja reittejä pitkin. Nähdään!

Tapahtuman nimiSauvakävelylenkki
Tapahtuman lajiSauvakävely

YhteyshenkilöSanna Puhakka
Sähköpostisk.puhakka@gmail.com
Puhelinnumero0405245706

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa, on jo yli kolmivitonen, vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1270 (1.8.2019). Nurmijärven Ladun perinteisiä lajeja ovat mm. talviuinti, melonta, retkeily, sauvakävely ja lumikenkäily. Uusina lajeina ovat suosituiksi muodostuneet maastopyöräily ja erityisesti polkujuoksu. Myös muita lajeja on ainakin satunaisesti tarjolla. Sellaisia ovat viime vuosina olleet esimerkiksi suppailu. Suomen Ladun jäsenyhdistys.