SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 28.05.2019, klo 10.00
Päättyy: 28.05.2019, klo 11.30
KokoontumispaikkaFriisilän pihapiiri

Kaikille avoimet tiistaiset kävelytapahtumat jatkuvat myös vuonna 2019. Lähdöt ovat klo 10 alkaen. Liukkaan kelin aikana lähdemme Raision torilta Tasalasta. Huhtikuusta alkaen lähdemme kävelemään eri puolilta Raisiota. Kesä- ja heinäkuussa kävelyt ovat kesätauolla ja jatkuvat taas elokuussa.

Tapahtuman nimiSauvakävely tiistaisin
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiSauvakävely
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2019 teemme yhteistyötä Sydänliiton kanssa Polulle sydämellä -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.