SijaintiNurmijärvi
Osoite, 01840 Nurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 27.04.2019, klo 18.00
Päättyy: 28.04.2019, klo 00.00

Retkikurssin viimeinen osio. Tietoja täydennetään lähempänä tapahtuma ajankohtaa. Tarkoitettu aloitteleville ja lähiretkeilystä kiinnostuneille ulkoilijoille. Kurssin jälkeinen mahdollisuus osallistua ohjattuun yö retkeen joka suuntautuu Teijon kansallispuistoon 27-28.4.2019.

Tapahtuman nimiRetkeily kurssi
TyyppiKurssi
Tapahtuman lajiRetkeily
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKeijo West
Sähköpostikeijo.west@kolumbus.fi
Puhelinnumero+358405111122

NURMIJÄRVEN LATU RY

Kasvava yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä 1276 jäsenellä lokakuussa 2018. Polkujuoksu on saavuttanut huikean suosion. Ohjatuilla lenkeillä parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Polkujuoksut jatkuvat myös talvikaudella. Maastopyöräilyn edistämisen yhdistys aloitti ensimmäisten joukossa ja siitä on tullut kiinteä osa yhdistyksen toimintaa. Melonta, talviuinti, patikointi jne jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.