SijaintiEspoo

AjankohtaAlkaa: 25.08.2018, klo 10.30
Päättyy: 25.08.2018, klo 16.00
KokoontumispaikkaWeeGee-talo, Tapiola

Mukava ja rento retki Meikon ulkoilualueelle Kirkkonummelle. Paikan päällä sytytetään tulet (grillausmahdollisuus) ja ja "tankataan" tietysti mukana tuodut eväät paluumatkaa varten. Ja uikkarit mukaan, jos haluat pulahtaa raikkaassa vedessä tauolla. Reitti kulkee Tapiolasta Länsiväylän vartta länteen, joten matkan varreltakin voit mainiosti liittyä ryhmään. Kokoontuminen WeeGee-talolla Tapiolassa klo 10.30. Kesto n. 5 - 6 tuntia, matka n. 60 km. Ei ennakkoilmoittautumista, tule vaan paikalle vähän ennen lähtöaikaa. Katso retkipyöräilyyn liittyvät asiat Toiminta-osion pyöräilykohdasta, vaatetus sääennusteen mukainen. Retki ajetaan osanottajien omalla vastuulla.

Tapahtuman nimiPyöräretki Meikon ulkoilualueelle
Tapahtuman lajiPyöräily
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöAntero Kaleva
Sähköpostiantero.kaleva@gmail.com
Puhelinnumero050-3903160

ESPOON LATU RY

Espoon Latu ry on virkistysliikuntayhdistys, joka järjestää kaikille avoimia retkeilyyn ja liikuntaan liittyviä tapahtumia ja neuvontaa.