SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 01.09.2019, klo 14.00
Päättyy: 01.09.2019, klo 17.00
KokoontumispaikkaKerttulan liikuntakeskus

Rinkan juhlavuoden kunniaksi tehdään erillinen pyöräilyjen päätösretki. Pyöräilemme Raisiosta Maskun Ohensaareen. Matkaa kertyy noin 35 km. Ota mukaan juomaa ja eväät. Pidämme taukoja! Jos sää suosii, voimme käydä myös Härmalän Rotkolla paluumatkalla.

Tapahtuman nimiPyöräilyjen päätösretki
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiPyöräily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.