SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 01.05.2019, klo 15.00
Päättyy: 01.05.2019, klo 20.00
KokoontumispaikkaKerttulan liikuntakeskus

Pyöräilyt alkavat poikkeuksellisesti jo 1.5. keskiviikkona klo 15. Tällöin pyöräilemme Lietoon Nautelan koskelle ja takaisin. Ota mukaan pyörääsi sopiva sisäkumi. Huomioi, että Rinkan pyöräilyissä polkijalla pitää olla kypärä päässä. Ota mukaan pienet eväät. Retken edestakainen matka on noin 47 km.

Tapahtuman nimiPyöräilyjen aloitusretki
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiPyöräily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2019 teemme yhteistyötä Sydänliiton kanssa Polulle sydämellä -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.