SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 27.08.2018, klo 18.00
Päättyy: 27.08.2018, klo 20.00
KokoontumispaikkaKerttulan liikuntakeskus

Kaikille avoimet pyöräilyt poljetaan kuntoilu- ja retkeilynopeudella. Tule mukaan tutustumaan lähialueen pyöräteihin ja maisemaan. Vauhti säädellään osallistujien mukaan. Voimme poiketa luontokohteisiin ja/tai näköalapaikkoihin. Tämän jälkeen pyöräilyt jäävät tauolle ja jatkuvat toukokuussa 2019.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ei erillistä ilmoittautumista.

Tapahtuman nimiPyöräilyä maanantaisin
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiPyöräily
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostirinkka@raisionrinkka.fi
Puhelinnumero044 080 2430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2018 temme yhteistyötä Sydänliiton kanssa Polulle sydämellä -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.