SijaintiHelsinki
OsoiteMellunkylän metroasema Helsinki

AjankohtaAlkaa: 27.10.2018, klo 09.00
Päättyy: 27.10.2018, klo 09.00

Perinteinen PUOLIPITKÄ MARSSI on la 27.10. Kokoontuminen on Mellunmäen metroasemalla 9:00. Reitti kiertelee alueella Vartiokylä, Myllypuro, Viikki, Kivikko, Länsimäki. Kävelymatkaa tulee päivän mittaan noin 20 km. Päivän aikana pidetään evästaukoja sopivissa paikoissa. Lisätiedot Juha Kelkka, juha.kelkka@pp.inet.fi, 0503323239

Tapahtuman nimiPuolipitkä marssi
Tapahtuman lajiKävely

YhteyshenkilöJuha Kelkka

TUNTURILATU RY / KAVTSI

Tervetuloa Tunturikerho Kavtsin sivuille!

Tunturilatu ry:n Tunturikerho Kavtsi on pääkaupunkiseudulla toimiva retkeilykerho. Kerho järjestää vaelluksia ja retkiä niin Lapissa kuin muuallakin Suomessa. Kavtsin tarkoituksena on edistää jäsenistön retkeilyharrastusta ja Lappi-tietoutta. Järjestämme myös paikallisretkiä ja viikonloppuretkiä muualle Suomeen.

Kavtsilaiset kokoontuvat kerran kuukaudessa kerhoiltoihin (syyskuusta toukokuuhun).