SijaintiHelsinki
OsoiteHiihtäjäntie 2, 00002 Helsinki

AjankohtaAlkaa: 09.11.2019, klo 09.30
Päättyy: 09.11.2019, klo 17.00

Tämän vuoden puolipitkällä marssilla kierrämme Laajasalon rantoja pitkin. Kokoontuminen tapahtuu Herttoniemen metroaseman länsipäässä K-Supermarket Hertan edessä 9:30. Kulkureittimme on Herttoniemen Kartano, Laajasalon kanava, Degerön kartano, Aittasaari, Jollaksen itäpää, Hevossalmi, Kruunuvuoren ranta, Tullisaari. Kokonaismatka on noin 20km. Kuljemme bussilinjojen lähellä, joten reitiltä on mahdollista poistua ennen paluuta Herttoniemeen. Lisätiedot Juha Kelkka, juhake1960@gmail.com, 050 3323239.

Tapahtuman nimiPuolipitkä marssi Laajasalon alueelle
Tapahtuman lajiKävely

YhteyshenkilöJuha Kelkka

TUNTURILATU RY / KAVTSI

Tervetuloa Tunturikerho Kavtsin sivuille!

Tunturilatu ry:n Tunturikerho Kavtsi on pääkaupunkiseudulla toimiva retkeilykerho. Kerho järjestää vaelluksia ja retkiä niin Lapissa kuin muuallakin Suomessa. Kavtsin tarkoituksena on edistää jäsenistön retkeilyharrastusta ja Lappi-tietoutta. Järjestämme myös paikallisretkiä ja viikonloppuretkiä muualle Suomeen.

Kavtsilaiset kokoontuvat kerran kuukaudessa kerhoiltoihin (syyskuusta toukokuuhun).