SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 14.08.2019, klo 19.00
Päättyy: 14.08.2019, klo 20.15
KokoontumispaikkaSääksin uimarannan parkkipaikka

Tervetuloa yhteiselle iltalenkille poluille! Juostaan noin tunnin lenkki rauhallisesti, ylämäet kävellään (n.6-7km). Juomavettä kannattaa ottaa mukaan. Nähdään Sääksin yleisen rannan parkkipaikalla. Huomioi poikkeuksellinen lähtöaika klo 19!

Tapahtuman nimiPolkujuoksua
Tapahtuman lajiPolkujuoksu

YhteyshenkilöSanna Puhakka
Sähköpostisk.puhakka@gmail.com
Puhelinnumero0405245706

NURMIJÄRVEN LATU RY

Kasvava yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä 1276 jäsenellä lokakuussa 2018. Polkujuoksu on saavuttanut huikean suosion. Ohjatuilla lenkeillä parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Polkujuoksut jatkuvat myös talvikaudella. Maastopyöräilyn edistämisen yhdistys aloitti ensimmäisten joukossa ja siitä on tullut kiinteä osa yhdistyksen toimintaa. Melonta, talviuinti, patikointi jne jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.