SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 01.12.2018, klo 13.00
Päättyy: 01.12.2018, klo 00.00
KokoontumispaikkaKunnantalon parkkipaikka

Kokoontuminen Nurmijärven kunnantalon parkkipaikalla klo 13. Siitä jatkamme kimppakyydein Kytäjälle. Patikoitavaa n 10 - 14km, riippuen kelistä ja sen mukaan reitistä. Uintimahdollisuus jos lammet vielä sulia. Omat eväät ja otsalamppu.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Tiedustelut ja imoittautumiset iltaisin Airilta.

Tapahtuman nimiPikkujoulupatikka
Tapahtuman lajiKävely

YhteyshenkilöAiri Harjula
Puhelinnumero050 3413070 iltaisin

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa, on jo yli kolmivitonen, vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1340 (12/2019). Nurmijärven Ladun perinteisiä lajeja ovat mm. talviuinti, melonta, retkeily, sauvakävely ja lumikenkäily. Uusina lajeina ovat suosituiksi muodostuneet maastopyöräily ja erityisesti polkujuoksu. Myös muita lajeja on ainakin satunaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi suppailu. Suomen Ladun jäsenyhdistys.