SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 01.12.2018, klo 13.00
Päättyy: 01.12.2018, klo 00.00
KokoontumispaikkaKunnantalon parkkipaikka

Kokoontuminen Nurmijärven kunnantalon parkkipaikalla klo 13. Siitä jatkamme kimppakyydein Kytäjälle. Patikoitavaa n 10 - 14km, riippuen kelistä ja sen mukaan reitistä. Uintimahdollisuus jos lammet vielä sulia. Omat eväät ja otsalamppu.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Tiedustelut ja imoittautumiset iltaisin Airilta.

Tapahtuman nimiPikkujoulupatikka
Tapahtuman lajiKävely

YhteyshenkilöAiri Harjula
Puhelinnumero050 3413070 iltaisin

NURMIJÄRVEN LATU RY

Kasvava yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä 1276 jäsenellä lokakuussa 2018. Polkujuoksu on saavuttanut huikean suosion. Ohjatuilla lenkeillä parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Polkujuoksut jatkuvat myös talvikaudella. Maastopyöräilyn edistämisen yhdistys aloitti ensimmäisten joukossa ja siitä on tullut kiinteä osa yhdistyksen toimintaa. Melonta, talviuinti, patikointi jne jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.