Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteSääksjärventie 30, 05250 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 02.06.2018, klo 10.00
Päättyy: 02.06.2018, klo 12.00
KokoontumispaikkaSääksjärven uimaranta

Lisätietoa

Perhemelonta on tarkoitettu perheille, jotka haluavat päästä kokeilemaan melontaa. Melontaan tutustuminen on suunnattu 5-12 vuotiaille lapsille oman vanhemman kanssa. Pienimmät lapset saavat meloa oman vanhemman kanssa kajakkikaksikossa tai kanootissa. Aikaisempaa melontakokemusta et tarvitse, mutta lapsen olisi hyvä olla tottunut vesileikkeihin. Kokoontuminen Sääksjärven uimarannan pelastustien puomilla, puomi löytyy uimarannan parkkipaikalle tultaessa vasemmasta reunasta.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Susanna Sihvo, susannasihvo@yahoo.com. Huomioithan, että lapsi voi osallistua tapahtumaan vain aikuisen kanssa. Kerrothan osallistujien nimet ja lasten iät ilmoittautuessasi.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPerhemelonta
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusHelppo
Osallistujat15
Ilmoittautuminen 31.05.2018 mennessä
Ilmoittaudu
Hinnoittelu6 €/ Nurmijärven Ladun jäsen
8 €/ ei jäsen
6 €/ alle 12-v lapset

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSusanna Sihvo
Sähköpostisusannasihvo@yahoo.com

NURMIJÄRVEN LATU RY

Kasvava yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä 1276 jäsenellä lokakuussa 2018. Polkujuoksu on saavuttanut huikean suosion. Ohjatuilla lenkeillä parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Polkujuoksut jatkuvat myös talvikaudella. Maastopyöräilyn edistämisen yhdistys aloitti ensimmäisten joukossa ja siitä on tullut kiinteä osa yhdistyksen toimintaa. Melonta, talviuinti, patikointi jne jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.

Katso yhdistyksen omat sivut

Ladataan...