SijaintiJuankoski

AjankohtaAlkaa: 23.09.2018, klo 13.00
Päättyy: 23.09.2018, klo 15.00
KokoontumispaikkaNiskakoskentien päätekohtaan

Ota reppuun mukaan eväät (makkara, voileipä tms ja juomapullo) Kuntoilijat keittävät nuotiolla kahvit. Makkaranpaistomahdollisuus samaisella tulella :-) . Katsellaan kaunis luontopolku, joka myötäilee virtaa. Jospa silmiin sattuu vaikkapa sieniä. Martat voivat tunnistaa. Kaikille avoin. MAtka n. 3 km edestakaisin metsäpolulla.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Saavu paikalle Niskakoskentien päähän (ohi terveyskeskuksen). Vetovastuullinen ohjaaja odottaa siellä. SÄÄVARAUS (rankkasade vain estää).

Tapahtuman nimiPatikka luontopolulla
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöAnja Korhonen
Sähköpostianjairmeli.korh@luukku.com
Puhelinnumero045 114 8853

JUANKOSKEN KUNTOILIJAT RY

Juankosken Kuntoilijat ry on vuonna 1972 perustettu Suomen Latu ry:n alainen paikallisyhdistys. Toimimme hiihdon, retkeilyn ja kaikenlaisen luonnossa tapahtuvan liikunnan edistämiseksi kotipaikkana Juankoski ja toimialueena koko Koillis-Savo. Toivomme kaikkien löytävän mielekkään tavan liikkua ja ulkoilla ihan kaikkina vuodenaikoina.