SijaintiVarkaus

AjankohtaAlkaa: 08.09.2018, klo 17.00
Päättyy: 09.09.2018, klo 12.00
KokoontumispaikkaHonkapirtti

Varkauden Latu järjestää Nuku yö ulkona -tapahtuman Honkapirtillä lauantaina 8. syyskuuta.
Yöpyminen omassa teltassa/riippumatossa/muussa majoitteessa. Muista myös makuupussi ja -alusta sekä lämmintä vaatetta.
Lisäksi tarvitset taskulampun ja omat eväät illaksi. Nuotiolla on mahdollisuus paistaa makkaraa tms. Tarjoamme aamulla puuron ja kahvia ja teetä. Mahdollisuus saunoa ja uida, ota mukaan oma pyyhe ja uimapuku.

Jos sinulta puuttuu varusteita, ota yhteyttä ennen tapahtumaa.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki retkeilystä kiinnostuneet iästä riippumatta. Yhdistyksen jäsenyys ei ole edellytys osallistumiseen.

Honkapirtti sijaitsee pari kilometriä vitostietä Sorsakoskelle päin osoitteessa Peräahontie 10.

Tapahtuman nimiNuku yö ulkona Varkaudessa
Tapahtuman lajiRetkeily
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKati Soininen
Sähköpostikati.soininen@gmail.com
Puhelinnumero0405950869

VARKAUDEN LATU RY

Varkauden Latu ry:n toimintaperiaatteena on toimia ensisijaisesti luonnossa tapahtuvan kuntoliikunnan kuten hiihdon, patikoinnin, pyöräilyn ja retkeilyn edistämiseksi Varkauden kaupungin ja sen ympäristökuntien asukkaiden keskuudessa.

Suomen Ladun strategian mukaisesti Varkauden Latu ry tukee toiminnallaan jokaista löytämään itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.