SijaintiNurmijärvi
OsoiteHangonväylä 1506, 05200 Nurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 08.09.2018, klo 15.00
Päättyy: 09.09.2018, klo 14.00

Valtakunnallinen Nuku Yö Ulkona Nurmijärven Ladun jäsenistön tapahtuma. Perheillä mahdollisuus kokea yö maastossa turvallisessa ja kokeneessa seurassa. Nukkuminen tapahtuu omissa teltoissa, riippumatoissa tai ihan taivas alla. Oheisohjelmana ainakin melonnan opastusta ja pieni melontaretki. Muuta ohjelmaa pyritään järjestämään toiveiden ja esittäjien halujen mukaisesti. Ajateltu on mm pienoista retkiruoka opastusta jne.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Seuraa FB:tä ja tapahtumakalenteriamme.

Tapahtuman nimiNuku Yö Ulkona
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKeijo West, Timo Pasanen, Pekka Palm
Sähköpostikeijo.west@kolumbus.fi
Puhelinnumero0405111122

NURMIJÄRVEN LATU RY

Kasvava yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä 1276 jäsenellä lokakuussa 2018. Polkujuoksu on saavuttanut huikean suosion. Ohjatuilla lenkeillä parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Polkujuoksut jatkuvat myös talvikaudella. Maastopyöräilyn edistämisen yhdistys aloitti ensimmäisten joukossa ja siitä on tullut kiinteä osa yhdistyksen toimintaa. Melonta, talviuinti, patikointi jne jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.