SijaintiNurmijärvi
OsoiteHangonväylä 1506, 05200 Nurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 08.09.2018, klo 15.00
Päättyy: 09.09.2018, klo 14.00

Valtakunnallinen Nuku Yö Ulkona Nurmijärven Ladun jäsenistön tapahtuma. Perheillä mahdollisuus kokea yö maastossa turvallisessa ja kokeneessa seurassa. Nukkuminen tapahtuu omissa teltoissa, riippumatoissa tai ihan taivas alla. Oheisohjelmaa pyritään järjestämään toiveiden ja esittäjien halujen mukaisesti. Ajateltu on mm pienoista retkiruoka opastusta jne.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Seuraa FB:tä ja tapahtumakalenteriamme.

Tapahtuman nimiNuku Yö Ulkona
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKeijo West, Timo Pasanen, Pekka Palm
Sähköpostikeijo.west@kolumbus.fi
Puhelinnumero0405111122

NURMIJÄRVEN LATU RY

Dynaaminen yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä 1108 jäsenellä loppuvuodesta 2017. Polkujuoksu on saavuttanut huikean suosion. Ohjatuilla lenkeillä parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Maastopyöräilyn edistämisen yhdistys aloitti ensimmäisten joukossa ja siitä on tullut kiinteä osa yhdistyksen toimintaa. Melonta, talviuinti, patikointi jne jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.