OsoiteKunnarlantie 33-39, Espoo, 02740

Päättyy: 21.02.2019, klo 12.00
KokoontumispaikkaSuomen Latu hiihtopalvelu

Muumien hiihtokoulu Nipsut, 4 x 60 min / 50€

Kurssi toteutetaan hiihtolomalla neljänä peräkkäisenä päivänä.

Nipsut ovat noin 5–8-vuotiaita joilla on jo hiihdon perustaitoja hallussa. Nipsut jatkavat Muumipeikoissa opeteltujen taitojen harjoittelua ja opettelevat lisäksi uusia tekniikoita kuten korkea laskutapa, kumparelasku, aura, lapinkäännös ja yksipotkuinen tasatyöntö.

Muumien hiihtokoulu Nipsut 18.2., 19.2., 20.2. ja 21.2. klo 11:00-12:00

Ilmoittautumisen lisätietoja

Hiihtokurssit alkavat tammikuussa 2019. Osallistua voit omilla tai vuokrasuksilla. Välineet saat vuokrattua edullisesti meiltä. Kursseille ilmoittaudutaan sitovasti. Luethan huolellisesti kurssien peruutusehdot ennen ilmoittautumista! Kurssit pidetään aina ellei toisin ilmoiteta.

Tapahtuman nimiMuumien hiihtokoulu Nipsut
TyyppiKurssi
Tapahtuman lajiHiihto
SoveltuvuusLapsiperheille
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen Ilmoittaudu
Hinnoittelu50€

YhteyshenkilöLaura Liikanen
Sähköpostilaura.liikanen@suomenlatu.fi

SUOMEN LATU

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 87 000 jäsentä 190 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.