SijaintiJuankoski

AjankohtaAlkaa: 02.09.2019, klo 17.00
Päättyy: 02.09.2019, klo 18.30
KokoontumispaikkaSoittokunanntalon parkkipaikka

Aloitamme Metsävaeltajakerhon toiminnan. Ryhmään otetaan koululaisia 9-12 vuotiaat. Ryhmän koko 10-12 osallistujaa. Toteutuakseen ryhmän minimimäärä 7 osallistujaa. Tutustumme luontoon, retkeilyyn ja yhdessä toimimiseen puukon käytöstä tulen tekoon. Telttaan ja leiriytymiseen tutustumista. Ensimmäinen ryhmä 4 kertaa vuoden loppuun mennessä. Kokoontumiskerrat ilmoitetaan aina mukanaolijoille, ilmoittautuneille. Avoin kaikille (ei vaadi jäsenyyttä) sekä maksuton kerho. (kuvat Anu Korhonen Muumien retkeilykerhon kuvista)

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittaudu: anjairmeli.korh@luukku.com

Tapahtuman nimiMetsävaeltajakerho
Tapahtuman lajiMetsävaeltajat
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen 28.08.2019 mennessä

YhteyshenkilöAnja Korhonen
Sähköpostianjairmeli.korh@luukku.com
Puhelinnumero0504017027

JUANKOSKEN KUNTOILIJAT RY

Juankosken Kuntoilijat ry on vuonna 1972 perustettu Suomen Latu ry:n alainen paikallisyhdistys. Toimimme hiihdon, retkeilyn ja kaikenlaisen luonnossa tapahtuvan liikunnan edistämiseksi kotipaikkana Juankoski ja toimialueena koko Koillis-Savo. Toivomme kaikkien löytävän mielekkään tavan liikkua ja ulkoilla ihan kaikkina vuodenaikoina.