SijaintiSastamala

AjankohtaAlkaa: 18.08.2018, klo 09.30
Päättyy: 18.08.2018, klo 16.00
KokoontumispaikkaVammalan lukio, Marttilankatu

Lähtö klo 9.30 Vammalan lukion pihalta kimppakyydeillä Ylistenjärvelle. Metsäretkelle lähdemme Ylistenjärven Tapiolan vuorelta, kaupungin ulkoilualueelta klo 10. Lähtöpaikalle voi tulla myös omatoimisesti. Kuljemme polkuja ja metsäteitä pitkin Keskistenjärven lintutornille ja sieltä Houhajärven kävelysillan yli. Matkalla tutustumme lähimetsiin, joista löytyy vanhaa kuusikkoa, nuorta taimistoa, kalliota, soita ja peltoja. Matkan varrella pysähdymme tauoille syömään eväitä ja juomaan nokipannukahvia. Iltapäivällä saavumme Levon metsästysseuran majalle. Yhdessä sovitaan jo menomatkalle, miten kuljetus Levolta retken lähtöpaikalle järjestetään. Suosittelemme myös kävelysauvoja. Tapahtumakuva on Ylistenjärven laavulta.

Tapahtuman nimiMetsäretki Ylistenjärveltä Houhajärvelle
Tapahtuman lajiPatikointi
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöPekka Uurto
Puhelinnumero050 5671 170

VAMMALAN RETKEILIJÄT RY

Vammalan Retkeilijät on aktiivinen, ulkoilun ja retkeilyn parissa toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kaikenikäisten luonnossa olemista ja hyvää oloa.