SijaintiKouvola

AjankohtaAlkaa: 16.05.2019, klo 18.00
Päättyy: 16.05.2019, klo 18.00
KokoontumispaikkaUlkoilumaja, Myllykoski

Metsäkirkko kutsuu meitä keväiseen luontoon laulamaan yhdessä kevätlintujen kanssa, hiljentymään ja virkistymään. Seurakunnasta mukana pastori Helena Lorentz. Tilaisuuden järjestetään yhdessä Anjalankosken seurakunnan kanssa. Kahvitarjoulu. Ota mukaan istuinalusta.

Tapahtuman nimiMetsäkirkko
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöRaija Härmä
Sähköpostiraija.harma@pp.inet.fi
Puhelinnumero0405524575

MYLLYKOSKEN LATU RY

Myllykosken Latu on Myllykoskella Kouvolan kaupungissa toimiva kunto- ja terveysliikuntajärjestö, jonka toiminnan tavoitteena on tehdä tunnetuksi säännöllisen liikunnan, ulkoilun ja aktiivisen elämäntavan toteuttamisen merkitystä jokaisen ihmisen hyvinvoinnille. Yhdistys tarjoaa liikuntapalveluja ja –tapahtumia jäsenistölle sekä paikkakunnan asukkaille. Ulkona toteutettava liikunta tapahtumien ja retkien merkeissä on keskeinen osa toimintaan.