SijaintiHyvinkää

AjankohtaAlkaa: 22.09.2019, klo 08.00
Päättyy: 22.09.2019, klo 18.00
KokoontumispaikkaNummenkärjentie 2

Retkemme alkavat aina klo 8 kaluston ja varusteiden pakkaamisella Nummenkärjentie 2:n pihalla. Kalusto nostetaan peräkärryyn, tarvittavat varusteet sekä eväät pakataan tietenkin mukaan. Retkelle lähdetään normaalisti kimppakyydein, jolloin autonkuljettajalle maksetaan kimppakyytimaksu. Retkemme ovat kokopäiväretkiä, joten varaa mukaan riittävästi juomaa ja syötävää.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Lähtö kanoottivarikolta, os. Nummenkärjentie 2, klo 8:00. Kokopäiväretki, osanottomaksu. Ilmoittauduthan myös, jos tulet omalla kalustolla, kuljetuskapasiteetin varmistamiseksi. Ilmoittautumiset, tiedustelut sekä opastus ja kanoottien varaukset: Kalevi Kalliomäki, p. 0400 138159.

Tapahtuman nimiMelontapäivä
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusKeskivaativa
Ilmoittautuminen 20.09.2019 mennessä

YhteyshenkilöKalevi Kalliomäki
Sähköpostikalevi.kalliomaki@pp.inet.fi
Puhelinnumero0400138159

HYVINKÄÄN LATU RY

Yhdistys kaikille ulkoliikuntaa harrastaville ihmisille. Suomen Ladun Hyvinkäällä toimiva paikallisjärjestö.