SijaintiRusko

AjankohtaAlkaa: 25.08.2018, klo 10.00
Päättyy: 25.08.2018, klo 14.00
KokoontumispaikkaNummitie 379, Rusko

Maastopyöräilyn saloihin opastaa Mikko Koivu. Kangenmiekan kierroksen lenkillä saat vinkkejä ja tutustut luontoon eri näkökulmasta. Soveltuu myös aloitteleville. Poikkeamme Vajosuon laavulla. Ota eväät mukaan, jos sää sallii, voidaan paistaa makkaraa. Tarvitset säänmukaiset varusteet, juomapullon, eväät ja maastopyörän. Lenkillä on kypäräpakko.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Lisätietoja antaa Mikko Koivu, puh 044 211 1385. Ei erillistä ilmoittautumista.

Tapahtuman nimiMaastopyöräilyä
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöMikko Koivu
Sähköpostirinkka@raisionrinkka.fi
Puhelinnumero044 211 1385

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2019 teemme yhteistyötä Sydänliiton kanssa Polulle sydämellä -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.