SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 04.05.2019, klo 11.00
Päättyy: 04.05.2019, klo 15.00
KokoontumispaikkaRaision ABC-asema

Maastopyöräilyn saloihin saloihin opastaa mikko Koivu. Lenkillä saat vinkkejä ja tutustut luontoon eri näkökulmasta. Soveltuu myöa aloitteleville. Tarvitset säänmukaiset varusteet, juomapullon ja maastopyörän. Lenkillä on kypäräpakko. Tervetuloa maastopyöräilemään!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Lisätietoja antaa pyöräilyn vetäjä Mikko Koivu, puhelin 044 211 1385

Tapahtuman nimiMaastopyöräilyä Raisiossa
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2019 teemme yhteistyötä Sydänliiton kanssa Polulle sydämellä -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.