SijaintiInari

AjankohtaAlkaa: 01.09.2018, klo 05.00
Päättyy: 08.09.2018, klo 20.00
KokoontumispaikkaIkaalisten tori

Kuntoilijoiden lapinvaellus 2.-8.9.2018 Reututuntureille UKK-puiston kaakkoiskulmalle. 6 vaelluspäivää, päivämatkat 8-17 km, kokonaismatka n.70 kartta-km, osittain polutonta maastoa. Mahdollisuus myös jäädä 1. päivän jälkeen päiväretkeilemään omatoimisesti Siulanruoktun ja/tai Tahvotuvan autiotuvilta käsin kolmeksi päiväksi, viimeiset 2 päivää porukan mukana takaisin autoille. Meno- ja paluumatkan majoittuminen Savukoskella Hotelli Samperin Savotan mökeissä. Matkat Ikaalinen-Savukoski-Marivaara ja takaisin kimppakyydeillä.

Tapahtuman nimiLapin vaellus
Tapahtuman lajiVaellus
Ilmoittautuminen 28.07.2018 mennessä
Hinnoittelu150€/jäsen

YhteyshenkilöJyrki KIhlakaski
Sähköpostijyrki.kihlakaski@arktsto.inet.fi
Puhelinnumero050 5177 964

IKAALISTEN KUNTOILIJAT RY

Ikaalisten Kuntoilijoiden tehtävä Suomen Ladun jäsenjärjestönä on edistää virkistystä, kuntoa ja terveyttä tuottavaa liikuntaa ja aktiivista elämäntapaa. Päämääränä on säilyttää ja lisätä liikunnan ja ulkoilun harrastamista kaiken ikäisille.