SijaintiHelsinki

Päättyy: 24.10.2018, klo 17.30

Keskiviikko 24.10. Kokoontuminen 17:30

Lauantai 24.11. Kokoontuminen 15:30

Kokoontumispaikka on Kallahdenniemen uimarannan parkkipaikka, Kallahdenraitti 1. Hyvänä tuntomerkkinä on tien alkupäässä oleva peruskoulu. Kokoontumisen ajankohta on lähellä auringonlaskua, joten harjulta on mahdollista nähdä kuun nousu ja auringon lasku. Käymme niemen kärjessä, jolloin matkaa tulee noin 4 km. Tapahtuma sopii myös lastenvaunuille.

Lisätiedot Juha Kelkka, juha.kelkka@pp.inet.fi, 0503323239

Tapahtuman nimiKuutamoretket Kalviikinniemeen
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöJuha Kelkka

TUNTURILATU RY / KAVTSI

Tervetuloa Tunturikerho Kavtsin sivuille!

Tunturilatu ry:n Tunturikerho Kavtsi on pääkaupunkiseudulla toimiva retkeilykerho. Kerho järjestää vaelluksia ja retkiä niin Lapissa kuin muuallakin Suomessa. Kavtsin tarkoituksena on edistää jäsenistön retkeilyharrastusta ja Lappi-tietoutta. Järjestämme myös paikallisretkiä ja viikonloppuretkiä muualle Suomeen.

Kavtsilaiset kokoontuvat kerran kuukaudessa kerhoiltoihin (syyskuusta toukokuuhun).