SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 25.09.2018, klo 19.00
Päättyy: 25.09.2018, klo 22.00
KokoontumispaikkaKotorannan kanoottikontti

Tapahtuma on tarkoitettu melonnan peruskurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville. Kokoonnumme Kotorannan kanoottikontille ja vesille lähdemme klo 19. Melomme saareen syömään omia eväitä, nuotiolla odottelemme sään salliessa kuun esiin tuloa tai ainakin illan pimenemistä. Otsalamppu kannattaa ottaa mukaan, koska melomme myös pimeässä.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Tapahtuman nimiKuutamomelonta
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusHelppo
Hinnoittelu6 €/ Nurmijärven Ladun jäsen
8 €/ ei jäsen

YhteyshenkilöSusanna Sihvo
Sähköpostisusannasihvo@yahoo.com

NURMIJÄRVEN LATU RY

Dynaaminen yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä 1108 jäsenellä loppuvuodesta 2017. Polkujuoksu on saavuttanut huikean suosion. Ohjatuilla lenkeillä parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Maastopyöräilyn edistämisen yhdistys aloitti ensimmäisten joukossa ja siitä on tullut kiinteä osa yhdistyksen toimintaa. Melonta, talviuinti, patikointi jne jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.