SijaintiSalla

AjankohtaAlkaa: 03.10.2019, klo 15.00
Päättyy: 03.10.2019, klo 17.00
KokoontumispaikkaSirkan laavu

Tervetuloa nauttimaan raittiista ilmasta ja hyvästä seurasta nokipannukahvien kera Sirkan laavulle. Sallan Latu ja Polku ry on kutsunut päättäjiä kanssaan nuotion äärelle porisemaan tärkeistä aiheista. Tapaamisen tarkoituksena on keskustella liikuntaolosuhteiden kehittämisestä Sallassa ja Sallan Ladun ja Polun näkemyksistä liikuntaolosuhteiden parantamiseksi. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu 26.9.19 mennessä sallanlatu@gmail.com .

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittautumiset sähköpostitse sallanlatu@gmail.com

Tapahtuman nimiKutsu päättäjä ulos
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo
Ilmoittautuminen 26.09.2019 mennessä

YhteyshenkilöTerttu Kurvinen
Sähköpostikurvinenterttu@hotmail.fi
Puhelinnumero040 830 5950

SALLAN LATU JA POLKU RY

Sallan latu ja polku on perustettu v. 1978. Jäseniä on noin 200. Olemme aktiivinen yhdistys. Hiihto, lumikenkäily, avantouinti, patikointi, retkeily, pyöräily, frisbeegolf, geokätköily kuuluu mm repertuaariimme. Keväällä voit osallistua Sallan järjestämällemme Sallan laturetkelle ja uida avannossa lokakuulta toukokuulle. Tervetuloa mukaan toimintaan!