SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 06.11.2018, klo 18.00
Päättyy: 06.11.2018, klo 20.00
KokoontumispaikkaRaision kirjasto

Raision Rinkan sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 6.11. kello 19 alkaen Raision kirjaston Raisio huoneessa.

Esillä on sääntöjen määräämät asiat ( mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019)

Ennen kokousta  klo 18 alkaen luonto- ja hyvinvointikoordinaattori Reija Koivu kertoo aiheesta hyvinvointia ja terveyttä luonnosta.

TULE KOKOUKSEEN - VAIKUTA TOIMINTAAN - OLE AKTIIVINEN !

Kahvitarjoilu - Tervetuloa! - Johtokunta

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ei erillistä ilmoittautumista.

Tapahtuman nimiKokouskutsu - syyskokous
TyyppiKokous
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2018 temme yhteistyötä Sydänliiton kanssa Polulle sydämellä -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.