SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 14.11.2019, klo 18.00
Päättyy: 14.11.2019, klo 21.00
KokoontumispaikkaRaision kirjaston Raisio huone

Ennen kokousta klo 18 alkaen kokousesitelman pitää Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti. Tule katsomaan ja kuulemaan, mitä Ari esittää tällä kertaa. Vuonna 2015 aiheena oli limasienet. SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KOKOUS ALKAA KLO 19. Kokouksessa on esillä sääntöjen määräämät asiat ( mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020). Jäsenet tervetuloa kokoukseen! Kahvitarjoilu!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet.

Tapahtuman nimiKokouskutsu - syyskokous
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2019 teemme yhteistyötä Sydänliiton kanssa Polulle sydämellä -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.