SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 11.08.2018, klo 08.00
Päättyy: 11.08.2018, klo 20.00
KokoontumispaikkaPyhän Laurin kirkko

Lisätietoja: http://www.hiljaisuudenystavat.fi/tapahtuma/kivikirkkojen-vaellus/. Hinta sisältää kuljetuksen Sipoosta tulijoille Nikkilästä Tikkurilaan klo 7:30. Lähteä voi myös suoraan Tikkurilasta Pyhän Laurin kirkolta klo 8:00. Matkalla erittäin metkoja paikkoja ja maisemia.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittautuminen sähköpostitse: kaisa.kariranta@evl.fi (Sipoon suomalainen seurakunta).

Tapahtuman nimiKivikirkkojen vaellus
Tapahtuman lajiVaellus
HaastavuusKeskivaativa
Ilmoittautuminen 08.08.2018 mennessä
Hinnoittelu10€

YhteyshenkilöAila Auvinen
Sähköpostiaila.auvinen@iki.fi

PYHÄT POLUT RY

Pyhät Polut ry:n toimintaidea on tukea ihmisten fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Vaelluksiin liittyy vahvasti luontokokemus kauniissa luonnossa, lähikulttuuriin tutustumista erilaisissa paikallisissa kohteissa sekä hengellinen ulottuvuus hartauksien ja hiljentymisen kautta. Fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin lisäksi Pyhät Polut ry pyrkii toiminnallaan auttamaan uusien elinkeinomahdollisuuksien syntymistä maaseudulle.