SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 18.07.2018, klo 18.00
Päättyy: 18.07.2018, klo 20.30
KokoontumispaikkaKanoottikontti

NurLan keskiviikkomelonta Sääksjärvelle lähtee osoitteesta Kotorannantie 74, kokoonnutaan parkkipaikalle jonka vieressä olevaan konttiin kalusto on sijoitettu. Muista ottaa mukaan vaihtovaatteet kuivapussiin, aurinkolasit, päähine ja juotavaa. Kierrämme Sääksjärven ja matkaa tulee noin 8 kilometriä, kelistä riippuen tähän kuluu aikaa noin 2 tai 3 tuntia. Käytössä NurLan kalusto, mutta omin välineinkin saa osallistua.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Tapahtuman nimiKeskiviikkomelonta
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusKeskivaativa
Hinnoittelu6 €/ Nurmijärven Ladun jäsen
8 €/ ei jäsen

YhteyshenkilöSusanna Sihvo
Sähköpostisusannasihvo@yahoo.com

NURMIJÄRVEN LATU RY

Dynaaminen yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä 1108 jäsenellä loppuvuodesta 2017. Polkujuoksu on saavuttanut huikean suosion. Ohjatuilla lenkeillä parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Maastopyöräilyn edistämisen yhdistys aloitti ensimmäisten joukossa ja siitä on tullut kiinteä osa yhdistyksen toimintaa. Melonta, talviuinti, patikointi jne jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.