SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 26.01.2020, klo 11.00
Päättyy: 26.01.2020, klo 13.30
KokoontumispaikkaKauppakeskus Lähde, parkkipaikka

Tervetuloa Minnan johdolla sunnuntain kävelylenkille! Kierretään Märkiö ja vauhti määräytyy osallistujien mukaan, mutta tarkoituksena on rauhallinen ja mukavan rento luonnossa liikkuminen. Minnan mäyräkoira tulee matkaan mukaan. Lähtö ja paluu kauppakeskus Lähteen parkkipaikalta pienen kaarisillan luota.

Tapahtuman nimiKävelylenkki
Tapahtuman lajiKävely

YhteyshenkilöSanna Puhakka
Sähköpostisk.puhakka@gmail.com
Puhelinnumero0405245706

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa, on jo yli kolmivitonen, vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1340 (12/2019). Nurmijärven Ladun perinteisiä lajeja ovat mm. talviuinti, melonta, retkeily, sauvakävely ja lumikenkäily. Uusina lajeina ovat suosituiksi muodostuneet maastopyöräily ja erityisesti polkujuoksu. Myös muita lajeja on ainakin satunaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi suppailu. Suomen Ladun jäsenyhdistys.