SijaintiNaantali

AjankohtaAlkaa: 19.09.2019, klo 17.15
Päättyy: 19.09.2019, klo 21.00
KokoontumispaikkaUkko-Pekan P-paikka Naantali

Teemme yhdessä Raision Rinkan kanssa iltaretken Ruissaloon. Kävelemme luontopolkua seuraillen Kolkannokkaan,joka on aivan Ruissalon kärjessä. Kävelymatkaa koko reitille tulee vain muutama kilometri. Luontopolku kulkee rehevän kasvillisuuden keskellä lähellä rantaa caravaanarialueen takana. Loppumatka on hiekkatietä. Kolkannokka on joskus tunnettu myös nakurantana. Maisema siellä on toisenlaista, matalahkoja mäntyjä, katajaa ja kalliota, tuntuu kuin olisi saaristossa. Merimaisema avautuu kulkijan eteen. Kokoonnumme Saarronniemen kahvilan Villa Saaron edessä Saarontie 59 klo 18.00. Autojen parkkipaikka on kahvilan läheisyydessä. Lähdemme yhdessä kävelemään luontopolulle. Naantalista lähdemme Ukko-Pekan kaupan pihalta kimppakyydein klo 17.15.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittautumiset 17.9. mennessä : armonlaaksonvaeltajat@gmail.com tai puh. 0407653252 Hannele.

Tapahtuman nimiIltaretki Ruissalon Kolkannokkaan
Tapahtuman lajiRetkeily