SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 17.04.2019, klo 17.30
Päättyy: 17.04.2019, klo 20.30
KokoontumispaikkaRaisionlahden lintutornilla

Kokoontuminen lintutornilla klo 17.30, p-paikka Nesteentien varrella Tervetuloa tornille kaikki linnuista kiinnostuneet! Jos sinulla on kiikarit tai kaukoputki, ota mukaan. Tornilla on myös lintuharrastajia kaukoputkien kanssa ja he avustavat kevätmuuton tarkkailussa.

Tapahtuman nimiIltaretki Raisionlahden lintutornille
Tapahtuman lajiLinturetket
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2019 teemme yhteistyötä Sydänliiton kanssa Polulle sydämellä -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.