Sijainti ja aikataulu

SijaintiHämeenlinna
OsoiteAulangon Luontoliikuntakeskus, Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Hämeenlinnan Latu ry Hämeenlinna
  
AjankohtaAlkaa: 26.09.2019, klo 17.00
Päättyy: 26.09.2019, klo 20.00
KokoontumispaikkaAulangon Luontoliikuntakeskus

Lisätietoa

Jo 10 minuutin luonto-oleilu laskee sykettä, hengitystiheyttä, verenpainetta ja vähentää stressihormoneita. Kutsumme sinut yksin tai yhdessä ystäviesi tai perheesi kanssa Hyvinvointia luonnosta- Metsämielellä kiertuetapahtumaan. Tapahtuma on avoin kaikille, sinne on vapaa pääsy ja sillä tuetaan matalan kynnyksen liikkumista luonnossa helppojen ohjattujen Suomen Latu Metsämieli- harjoitteiden avulla. Miksi Tulla: • Koet itse luonnon rauhoittavan, rentouttavan ja virkistävän vaikutuksen. • Saat konkreettisia työvälineitä arkeesi ja oman hyvinvointisi tueksi lähiluonnon ja helppojen harjoitteiden kautta. • Kuulet uusimmista luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista sekä tutkimustuloksista. Mitä tarvitset mukaan: • Ulkoiluun sopivat säänmukaiset varusteet • Pienet eväät, istuinalustan ja juomapullon • Iloisen, tutkivan ja avoimen mielen Mitä tapahtuma pitää sisällään: • 1,5 h ohjattu aistiretki Suomen Latu Metsämieli- menetelmää hyödyntäen • 1 h evästauko, sekä toiminnallinen tietoisku luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista • Pääset tutustumaan paikallisen latuyhdistyksen toimintaan Aiempaa kokemusta et tarvitse. Saavuthan ajoissa paikalle, retki alkaa heti ilmoitettuna kellonaikana.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHyvinvointia luonnosta
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen Ei ilmoittautumista

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöLeila Vikberg
Sähköpostileila.vikberg@gmail.com
Puhelinnumero0400563618

HÄMEENLINNAN LATU RY

Hämeenlinnan Latu on perustettu 13.5.1970. Yhdistyksessä on runsas tuhat jäsentä. Edistämme liikunnallista elämäntapaa järjestämällä kaikenikäisille avoimia liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä jäsenille edullisia liikuntavuoroja (esim. lentopallo, talviuinti).

Katso yhdistyksen omat sivut

Ladataan...