SijaintiUusikaupunki
OsoiteKasarminlahden laavu, 23500 Uusikaupunki

AjankohtaAlkaa: 30.05.2019, klo 15.00
Päättyy: 30.05.2019, klo 17.00
KokoontumispaikkaUrheilukentän parkkipaikalta, lähtö klo 14:00 (Etelälinjakatu 2)

Kevät tekee tuloaan ja latulaisten katseet kääntyvät jo kohti kevään ja kesän tulevia tapahtumia. Yksi niistä on Kasarminlahden laavulla vietettävä Helatorstain Metsäkirkko, jo vuosia jatkunut suosittu perinne. Tämä on koko perheelle sopiva rauhallinen, arjen kiireet katkaiseva hetki luonnon helmassa. Seurakunnan edustaja on mukana, myös muuta ohjelmaa. Ulkotulella tehty nokipannukahvi pullan kera maistuu tilaisuuden lopuksi. Tarjoilusta vapaaehtoinen maksu. Laavulle voi tulla omia aikojaan tai sitten yhdessä kävellen urheilukentän parkkipaikalta, lähtö klo 14:00 (Etelälinjakatu 2), näin paikalle löytävät hekin, joille paikka ei ole entuudestaan tuttu. Tilaisuuteen kaikki tervetulleita, ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä! Lämpimästi tervetuloa! – Vakka-Suomen Latu ry.

Tapahtuman nimiHelatorstain metsäkirkko Kasarminlahden laavulla
Tapahtuman lajiMuu