SijaintiSalla

AjankohtaAlkaa: 24.01.2020, klo 17.30
Päättyy: 24.01.2020, klo 20.00
KokoontumispaikkaSallan Lomakodin sauna

Tervetuloa avantosaunalle! Uintipaikkana toimii Sallan lomakodin sauna Ruuhijärven rannalla, lähellä keskustaa. Osoite saunalle on Saijantie 8, joka on noin 1,9 km Sallan keskustan liikenneympyrästä Savukoski-Kantalahti -suuntaan. Saunan kera avannosta voi nauttia maanantaisin ja perjantaisin lokakuulta toukokuun alkuun asti klo 17.30- noin klo 20.00. Jäsenelle hinta on 3€/kerta tai kausimaksu ja 7 € vierailijalle. Tarkempia tietoja löydät osoitteesta: https://www.sallanlatu.fi/jaameren-uimarit---avantouinti .

Tapahtuman nimiAvantosauna
Tapahtuman lajiTalviuinti
HaastavuusHelppo
Hinnoittelu3 € / jäsen
7 €/ ei jäsen
kausimaksu/ jäsen

YhteyshenkilöEero Vaarala
Sähköpostisallanlatu@gmail.com
Puhelinnumero0400 196 824

SALLAN LATU JA POLKU RY

Sallan latu ja polku on perustettu v. 1978. Jäseniä on noin 200. Olemme aktiivinen yhdistys. Hiihto, lumikenkäily, avantouinti, patikointi, retkeily, pyöräily, frisbeegolf, geokätköily kuuluu mm repertuaariimme. Keväällä voit osallistua Sallan järjestämällemme Sallan laturetkelle ja uida avannossa lokakuulta toukokuulle. Tervetuloa mukaan toimintaan!