SijaintiUtsjoki

AjankohtaAlkaa: 15.09.2018, klo 13.00
Päättyy: 22.09.2018, klo 10.00
KokoontumispaikkaIValo

Kokoontuminen Ivalon lentokentältä tai Ivalon linja-autoasemalta. Sovitaam kouluttajien kanssa

Ilmoittautumisen lisätietoja

Akumajan retkeilykurssi 15.-22.9.2018 Opi retkeilemään aidossa Lapin tunnelmassa Akumajalla. Kurssin aikana näet ja koet Lapin aidon tunnelman. Kurssilla: •tehdään päivä- ja yön yliretkiä •valmistetaan retkiruokaa •suunnistetaan kartalla ja kompassilla •kerrataan retkeilijän jokamiehen oikeuksia Kurssi soveltuu henkilöille, jotka eivät aiemmin ole harrastaneet retkeilyä. Kurssin vetäjinä toimivat kokeneet Suomen Ladun Latuneuvojien oppaat. Kurssi edellyttää kohtuullista kuntoa. Kurssin hinta Suomen Ladun jäsenille 410 € norm. 460 €. Hintaan sisältyy majoitus ja muonitus Akumajalla, tapaturmavakuutus ja kuljetus Ivalosta Akumajalle. Hintaan ei sisälly henkilökohtaiset retkeilyvarusteet. Kaikille kurssille osallistujille postitetaan ennen kurssin alkua kirje jossa on tarkempi ohjelma ja varusteluettelo. Lisätiedot: ilpo.vuori@gmail.com. Kurssista vastaa Latuneuvojat ry.

Tapahtuman nimiAkumajan Retkeilykurssi
TyyppiKurssi