SKIDIT LIIKKUU RY

Skidit liikkuu ry on pieni yhdistys Helsingistä. Järjestämme koululaisten iltapäiväkerhoja sekä päiväleirejä koululaisten loma-aikoina.

Yhdistyksen tiedot

PaikkakuntaHelsinki
LatualueUudenmaan Latualue
Maakunta
AktiivisuusToiminnassa
Perustamispäivä27.01.2014
Yhdistyksen nro719
Yhdistyksen rekisterinumero211.895
Rekisteröintipäivä27.1.2014
Y-tunnus26257998

Puhelin044-0110751
Sähköpostiinfo@skiditliikkuu.fi
Kotisivuthttp://skiditliikkuu.fi/

Toimintamuodot

Retkeily

Luonto- ja liikuntaelämyksiä lapsille.
Toimipisteemme ovat Paloheinässä, Pukinmäessä, Aurinkolahdessa sekä Viikissä. Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimintamme perustuu Luonnossa Kotonaan Pedagogiikkaan. Toimintamme keskiössä ovat kiireettömät metsäretket, ulkoilu, lasten leikin vaaliminen sekä monipuolinen liikunta. Tärkeitä arvoja meille ovat kiireettömyys, lapsen kunnioittaminen ja lapsen aito kohtaaminen lapsen omista lähtökohdista käsin. Haluamme tarjota lapsille turvallisen ja kannustavan kerho- ja leiriympäristön, jossa on kivaa liikkua ja seikkailla luonnossa. Rohkaisemme lapsia omaan ajatteluun, liikkumiseen ja luonnon arvostamiseen.