RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä, patikoimassa, frisbeegolfissa, geokätköilemässä, talvisin talviuintipaikalla, hiihtämässä, retkiluistelemassa jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia tapahtumia ja retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.

Yhdistyksen tiedot

PaikkakuntaRistiina
LatualueSavo-Karjalan Latualue
MaakuntaEtelä-Savo
AktiivisuusToiminnassa
Perustamispäivä19.10.1992
Yhdistyksen nro675
Yhdistyksen rekisterinumero162.249
Rekisteröintipäivä14.12.1994
Y-tunnus1558655-0

Puhelin0408276927
Sähköpostiristiinanrinkka@gmail.com
Kotisivuthttps://www.suomenlatu.fi/yhdistys-ja-toimintapistehaku/yhdistys/ristiinan-rinkka-ry.html
FacebookRistiinan Rinkka ry

Toimintamuodot

Frisbeegolf Geokätköily Hiihto Keppijumppa Kävely Laturetket Lumikenkäily Melonta Patikointi Perheliikunta Pyöräily Retkeily Retkiluistelu Rullaluistelu Sauvakävely Suunnistus Vaellus

ULKOILLAAN YHDESSÄ

Ollaan liikkeellä, ulkoillaan yhdessä.