MIKKELIN LATU RY

Mikkelin latu toimii kaikkien ihmisten liikuttamiseksi ja liikuntamahdollisuuksien edistämiseksi. Tavoitteena on, että jokainen voi liikkua omien mieltymystensä mukaisesti, yhdessä tai yksin.

Yhdistyksen tiedot

PaikkakuntaMikkeli
LatualueSavo-Karjalan Latualue
MaakuntaEtelä-Savo
AktiivisuusToiminnassa
Perustamispäivä05.02.1952
Yhdistyksen nro500
Yhdistyksen rekisterinumero86.060
Rekisteröintipäivä17.04.1963
Y-tunnus1100119-9

Yhteystiedot

Puhelin0400 426 460
Sähköpostimikkelinlatu@gmail.com
Kotisivuthttps://mikkelinlatu.suomenlatu.org/
Blogi
Facebookhttp://www.facebook.com/mikkelinlatu
Twitter
Instagramhttps://www.instagram.com/mikkelinlatu/
LinkedIn

Toimintamuodot

Geokätköily Hiihto Kyykkä Kävely Laturetket Lentopallo Lumikenkäily Melonta Patikointi Perheliikunta Polkujuoksu Pyöräily Retkeily Retkiluistelu Sauvakävely Vaellus

Lisätietoa

Yhdistyksellä on oma maja "Latupirtti" 10 km Mikkelistä. Osoite on Latupirtintie 32, 50670 Otava. Ajo-ohje: Korpikoskentie 33 kohdalta seurataan tienviittoja. Navigaattori johtaa mahdollisesti väärää tietä.

Samoin yhdistys omistaa 1/6 osuuden Kiilopään Outaladusta (B5). Huoneisto on jäsenten käytettävissä hakumenettelyllä ja muuten vapaana ollessa varaamalla. Maja on hyvin varusteltu kahden erillisen makuuhuoneen, olohuoneen saunan ja keittiötilan sisältävä huoneisto. Huolletut hiihtoladut ja polut alkavat heti rappusilta. Kiilopään tunturikeskukseen on matkaa n. yksi kilometri.
Tiedustelut osoitteesta: matti.uimi@gmail.com tai puh.0405772439. Kannattaa kysäistä.

Polkujuoksut alkavat kesäkuussa

Metsolankatu 32, Vanha Kalevankankaan koulu, useita tasoryhmiä. Lenkit jatkuvat aina keskiviikkona erillisen ohjelman mukaan, -ilmestyy myöhemmin.

Maanantaipyöräilyt alkavat klo 18.00

Tutusti alkuun lyhyempiä lenkkejä, lähtöpaikkana toimii edelleen Suur-Savon aukio. Leppoisat lenkit lyhyempinä ajetaan samaan aikaan lähtien samasta paikasta.

Ladataan...